↘蘋果綠茶 發表於 2012-11-25 18:55:19

我想問點樣先可以係地圖上面睇到其他玩家?:020:
tsangkakit 發表於 25-11-2012 07:48 PM http://www.kyofun.com/images/common/back.gif
用WEB

barry10018281 發表於 2012-11-30 19:55:18

自推一下      =]

↘蘋果綠茶 發表於 2012-12-20 21:47:22

有人成日問1.4.5既MOD問題,
因此推推

s24633096 發表於 2012-12-22 15:28:49

thx for help!!!

hongkontvb7 發表於 2012-12-23 20:23:48

感謝你GE整合包...
E家我覺得非常方便 0.0

barry10018281 發表於 2012-12-26 16:44:08

已更新1.4.6(暫時沒有背包整理,因為有BUG)

tsangkakit 發表於 2012-12-26 17:28:09

黑屏!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!點解我係黑屏架 DOWN完之後

↘蘋果綠茶 發表於 2012-12-26 17:38:02

自已塞入去

我嘩,呢個帖禁都會拎到精華?!
太令我驚訝了

+

依家個個背包整理唔係有BUG
係因為整個條友話要放假,最快1月第一個星期尾個陣出
之後有個好心人士整左個暫時性既野,不過睇黎佢惡意地加左個/KILL既指令

tsangkakit 發表於 2012-12-26 17:58:21

塞去邊==?我塞左入minecraft. 都係黑屏

↘蘋果綠茶 發表於 2012-12-26 18:00:28

塞去邊==?我塞左入minecraft. 都係黑屏
tsangkakit 發表於 26-12-2012 06:58 PM http://www.kyofun.com/images/common/back.gif

你諗多了,其實我放舊野出黎唔係比你DOWN的
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 整合包(懶人包) 最新版本 1.5.2 (己停止更新)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,KYO! 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請 聯繫我們。KYO! 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。