搜索
快捷導航
收起左側

魔法少女奈葉劇場版「魔法少女奈葉 Reflection」2017年夏公開決定!

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
各位好久不見了!雖然我知道這區3年前開始已經沒人來
但劇場版消息真是不得不發!
魔法少女奈葉劇場版「魔法少女奈葉  Reflection」2017年夏公開決定!
還有一年!

苦等了4年!! 終於出新劇場版啦!!!

「魔法少女ээロюスソゾ Reflection」劇場公開予告

官網:http://www.nanoha.com/

上一篇︰魔法少女奈葉ViVid 撥完感想
下一篇︰劇場版「魔法少女奈葉 Reflection」本予告第一弾
得我一個無聊上黎見到張帖
香港上映我都會去睇

尋求真相 發表於 2016-10-4 03:16
得我一個無聊上黎見到張帖
香港上映我都會去睇

如果香港上我都想睇

但係我現實D朋友好多都唔想比錢入戲院睇動畫
話網上有得DL
真係煩

amoes1994 發表於 2016-10-4 17:57
如果香港上我都想睇

但係我現實D朋友好多都唔想比錢入戲院睇動畫

如果香港有上既好評電影,我多數都會去睇。
今個月斯諾登同遊戲王,但已經冇朋友陪我去睇戲,斯諾登九成要自己睇
平日會陪我既朋友一個去左日本,一個好耐之前去左加拿大,我香港已經冇朋友可以一齊行街食飯睇戲
群聚已經成為我唯一會出街娛樂既活動

假設奈葉香港上映,我都淨係可以去你搞既群聚一齊去睇,但我對下個月既你叫咩名冇乜興趣

講返網上睇電影,我識既朋友多數都唔會上網睇,但佢地又唔毒又淨係識睇低級英雄片
就算我想去睇復仇者個陣,佢地都有另一個朋友圈去睇

尋求真相 發表於 2016-10-5 08:49
如果香港有上既好評電影,我多數都會去睇。
今個月斯諾登同遊戲王,但已經冇朋友陪我去睇戲,斯諾登九成 ...

即係你D稱得上好朋友既人已經唔係度
其實你係唔係想叫我搞多D活動?
不過可惜既係 我都係宅在家中果班

BTW, 如果奈葉香港上映既話我都會開下活動問下有冇人睇同群聚
不過都係2018年既事

結論 你識得太多現充朋友
係時候要識多D宅宅朋友啦:_)

amoes1994 發表於 2016-10-5 12:15
即係你D稱得上好朋友既人已經唔係度
其實你係唔係想叫我搞多D活動?
不過可惜既係 我都係宅在家中果班
...

唔係話要搞多d 因為強行搞咁多 最後我好可能放飛機
但係搵一個可以一齊出街既人已經冇乜
所以下次C3/動漫展如果冇人叫我 我可能跟你地去

想問呢套係咪會跟返以前既人設 唔係之前 vivid個隻

尋求真相 發表於 2016-10-5 17:47
唔係話要搞多d 因為強行搞咁多 最後我好可能放飛機
但係搵一個可以一齊出街既人已經冇乜
所以下次C3/ ...

OK, 我通常都會搞,你參加就得

人設一定同1st 2nd一樣