搜索
快捷導航
收起左側

「Kujaソ大空洞」 (香港) +「Yen-TW」(台灣)《魔獸爭霸III》伺服器

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

Garena 新版客戶端沒有虛擬區域網路 (Virtual LAN)功能,以致不能連魔獸? Garena 舊版客戶端還可以用多久? 每個房間都滿人不能進?
vLan 魔獸版本升級 1.28 問題多? 以前無 bug 的圖變有bug,玩唔到? 太少人? 註冊麻煩? 管理員無視你的問題?
大陸伺服器爆 Ping? 殘體字? 語言不通? 大陸手機註冊? 怕安裝大陸軟體(遊戲客戶端)有病毒廣告?

這兩個伺服器能滿足你!

「Kujaソ大空洞」PvPGN 香港伺服器: http://www.kyofun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2084049&extra=page%3D1
「Yen-TW」PvPGN 台灣伺服器: http://www.kyofun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2089250&extra=page%3D1
連接 PvPGN 伺服器教學: http://www.kyofun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2084057&extra=page%3D1

上一篇︰[原創]僕.未來.世界v0.94
下一篇︰膠神300守城 v1.0.
^^^^^推^^^^^

支持下      

HELLO~
我想問係5係開完都要係用返區域連線?
要幫你放上巴哈嗎?

royal123v 發表於 2017-6-1 06:11
HELLO~
我想問係5係開完都要係用返區域連線?
要幫你放上巴哈嗎?

不是,用Battle.net ,同以前KYO一樣,

Kujaソ大空洞個官網話Offline ,但我又上到,有D人上唔到,但根據 PvPGN Tracker  ,Kujaソ大空洞於 3/6/2017 仍然上線,admin唔知搞咩

建議香港和台灣玩家一起玩台灣 Yen-TW 伺服器,香港連到台灣ping不大,香港/台灣連大陸爆ping,況且香港現在都唔知重有幾多人玩war3

幾年前外國 Garena  已經移除 區域連線 玩魔獸

而家台灣 Garena  更新 2.0 無左個區域連線,無得玩魔獸,而家重可以要舊版,之後可能唔得,預左台灣 Garena 魔獸消失

香港 vLan 升做 1.28 ,問題一堆,舊圖無bug變有bug,太多不說了,
本來 vlan 自己有個功能令 1.26a 支持 8mb 地圖功能,根本就沒有需要升,
同埋個admin 問都無問個就升,升完又唔理d玩家
而家重ban埋我,我post 了很多圖在 vlan,你/我現在想下載這些圖也下載不了
現在註冊帳戶人工審核,vlan 現在似趕人走,越來越少人

不只是信長,真正想玩魔獸的所有類型地圖都會玩,兩個伺服器就放在眼前,就是無人進

3/6/2017 兩個伺服器狀態

支持支持 有人整返wc3 d ser真係好 加油呀!

聯繫 Kujaソ大空洞 和 Yen-TW的 admin 不上,但這兩個伺服器現在仍然能用魔獸連上。

現在聯繫到第二個香港 PvPGN Server admin,佢個 server 係玩 diablo 2  ,現在能要魔獸連到佢個 server 的,問佢話將來會嘗試搞。

聯擊方式: 連去個 server, 加 gm 做 fd (佢個Server而家唔知幾時上線,可以這裡 check 到: http://track.pvpgn.org)
                或者 RC TX (我不會要rc......,需要你們war3 玩家幫忙)