熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[可存檔類] 仙境傳說ORPG討論區!!!!!!

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大家好~ 我係地圖區到見到咁多人問有冇有關仙境既攻略..咁我都有D事唔識想問下其他人~所以就開左呢個貼~

剛剛上手既朋友多數都會問既問題~

一轉證明在那打的??
答:【在商店(水元素扮的)買一個50$的【真實之眼】在那何城市內照...都有機會照到一轉證明者...打死佢就會出個證明書嫁啦...咁就為左方便大家啦~我就打個容易小小既地方出黎俾大家認識下..依C(老)德城市既南面..大家照果到既話.,..就多數會有果個一轉證明者係果到嫁啦~

另外我都有野想問下其他人~希望佢地都知啦~~

魔法C2轉既證明係邊到打嫁???F9果個好似唔得...打唔到轉職物品的..有冇人知道實際方法OR真係打到件轉職物品?

評分

參與人數 1經驗值 +2 收起 理由
xszcdaqe + 2 熱心討論

查看全部評分

上一篇︰[TD守城] 火影忍者羈絆新手睇睇吧
下一篇︰火影羈絆守城2.1 天天 佐井 小櫻 專屬武器拎法
魔c 2轉果件野,的確係1.3版打唔到,要去1.2版打(2個版d save通用)
我周圍搵都搵唔到1.2既地圖~唔知有冇人有1.2版本個地圖可以放上黎呢??
http://www.kyofun.com/thread-1111337-1-1.html
KYO有人放過--仲要係第1頁......
咁有沒人知弓手2轉說要找3個物品又要點找...找了好耐都沒..是不是又要在1.2才有?
大家好 依家仲有冇人玩RO呀??
我自己就玩緊 玩到2轉100lv 想搵人幫手轉3轉
仲有冇玩家??????
我一轉搵唔到轉職條友照極都照唔到佢係邊- -
5# wu0628

分別在右下角不同的位置....很明顯的 你開全地圖視野就能看到
依家仲有冇人玩= =?
我有玩呀.....