熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

家庭教師LF2終極改良版(9/26更新)

關閉 [複製鏈接]
掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

9/22更新 請住24樓

9/26更新 請住73樓

以下呢個版本
係本身根據★╮小雷等人所製作的
「家庭教師LF2_4.3改良版」改良而成
作者佢地一定整得好辛苦(我絕對明白,因為我都整緊= ="),
所以只係改左小小,盡量保留佢地辛苦整出黎既招用人

由於有人話係9/26日更新後,不能正常運行遊戲
因此,我現在把所有檔案合併,放於73樓
即是73樓的檔案內已經含有主程式,9/22更新檔,9/26更新檔
不便之處,敬請原諒
=====9/21更新內容===========================================
「合併」澤田綱吉2-新死氣模式,澤田綱吉,澤田綱吉-新死氣模式 一> 澤田綱吉-死氣模式
「調整」澤田綱吉-死氣模式 D>J 的攻擊力,由240一>100
「調整」澤田綱吉-死氣模式 D>J 的用氣量為 100MP
「刪除」澤田綱吉-死氣模式 J+DJA X-BURNER AIR招式
「調整」澤田綱吉-死氣模式 J+D>J 死氣飛行 會持續扣氣
「調整」澤田綱吉-死氣模式 D>A 的攻擊力,由400一>80
「調整」澤田綱吉-死氣模式 D>A 的用氣量為 80MP
「調整」澤田綱吉-死氣模式 D︿J 的攻擊力,由150一>50
「調整」澤田綱吉-死氣模式 D︿J 的用氣量為 100MP
「調整」澤田綱吉-死氣模式 D︿A 的攻擊力,由400一>80
「調整」澤田綱吉-死氣模式 D︿A 的用氣量為 100MP
「調整」澤田綱吉-死氣模式 DJA X-BURNER的攻擊力,由180一>360
「調整」澤田綱吉-死氣模式 DJA 的用氣量為 500MP
「新增」澤田綱吉-死氣模式  D﹀J 招式 初代的披風 會持續扣氣
「新增」澤田綱吉-死氣模式  D﹀A 招式 燃燒加速器 攻擊力為350 用氣量為500
========================================================

下載網址如下
見73樓

第1次禁下載會彈d不良東西出來= =抱歉
close左等陣禁埋第2次就有得down囧..(小弟係咁= =..)

此為原創改版,如轉貼請加埋下面果句
改自★╮小雷等人的製作BY〞史丹尼︴in KYO

如果發現運行遊戲後,發現向左行果時D圖係倒轉左
請見諒,我無估錯係LF2既版本吾同
上一手留落黎既絕症,暫時無法解決
呢個問題會係完成改良7個人物後所推出既完整檔得以解決
如果無呢個問題,你行運了= =

另外一點要提既,係我本身既畫工吾係幾好,
所以會見到新招既圖片有D樣衰,
請見諒,我已盡力= ="

下一次既更新將會係「山本武」
記得回貼,有意見歡迎提出
但千其吾好鬧我T^T我已經盡左力

招有心人幫手畫圖,我畫得太「令」啦

密碼: 改自★╮小雷等人的製作BY〞史丹尼︴

評分

參與人數 1經驗值 -2 收起 理由
hasegawa331 -2 請勿使用隱藏

查看全部評分

上一篇︰家庭教師Reborn動畫202話『「大海」「貝殼」「彩虹」』
下一篇︰307全文情報
oh yes!!!!

評分

參與人數 1經驗值 -15 收起 理由
hasegawa331 -15 -10字 無意義回覆

查看全部評分

又出新家教lf2吧
等本人點一下down同睇一睇寫左d咩吧xd
(p.s.樓上要扣分的說=.=)
又有家教lf2玩,,,,,
希望下次比現在更好
+油喔)
請問要回覆才能看的是密碼嗎?
另外ME認為家教LF2的製作者一直都很厲害~
又出新家教lf2吧
等本人點一下down同睇一睇寫左d咩吧xd
(p.s.樓上要扣分的說=.=)
y199745 發表於 2010-9-21 17:25

我盡左力改,吾好可好鬧我T^T
請問要回覆才能看的是密碼嗎?
另外ME認為家教LF2的製作者一直都很厲害~
parcoliu 發表於 2010-9-21 17:52

我都認為作者很利害,所以只係改左小小,盡量保留佢地辛苦整出黎既招用人
0 0這是4.3改版0 0咁正早前玩過4.3不是太好- 3-希望會好玩D^ ^
thx txh thx

評分

參與人數 1經驗值 -15 收起 理由
hasegawa331 -15 -10字 無意義回覆

查看全部評分

0 0這是4.3改版0 0咁正早前玩過4.3不是太好- 3-希望會好玩D^ ^
mtomm 發表於 2010-9-21 18:09

希望你滿意,玩完之後要比意見牙