熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

◎寵物小精靈防禦戰3.4測試

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

寵物小精靈防禦戰

寵物小精靈防禦戰

地圖名稱: 寵物小精靈防禦戰3.4測試
地圖類型: TD
地圖語言: 繁體中文/簡體中文
玩家人數: 1-10
漢化作者: Small龍
優化作者: GOPA 人面鯊
地圖專區: pokemon.uuu9.com
地圖介紹:
寵物大戰,刺激你的視野,絢麗的技能。訓練你的排兵布陣能力。
更有三種模式,4種難度。
1。生存模式挑戰你的極限
每波出一定的銀河隊來攻破你的防禦。
2。戰鬥模式挑戰你的智慧
你必須防守住你的上家,並且你的兵力會攻擊你的下家
3。快速決鬥模式挑戰你的膽識
在戰鬥模式的基礎下初期給更多的錢,更多的獎勵,讓你更快成立百萬寵物軍。
PS等敵人寵物開始攻擊你時了,你就不能控制寵物了。突出戰前的派兵布陣是多麼重要

更新內容:
增加很多寵物模型,優化寵物比列。

預覽圖片:

(繁)PM_DF_3.4[BETA].rar (1.98 MB, 下載次數: 12227)

評分

參與人數 1經驗值 +5 收起 理由
咖啡走糖* + 5 分享地圖

查看全部評分

上一篇︰△[BU's]寶石TD 強化版 v1.6b (正式版)
下一篇︰◎終極對抗II-科技狂潮 V3.1
尼個幾好玩嫁真係@@多D人玩就好
都唔知點先有神獸用- -.......好玩~
睇落去好正,試下先thx!!!
神獸fake的嗎?
玩左3次...都冇捉到過...
推薦!!! 不論單機定係多人都非常正
大家快d下載去玩啦!! 不過呢個遊戲真係好睇彩數!
神獸出唔出 出左又捉唔捉到!! 仲有d野大家去搵搵吧!
總之一句講哂!! 好正呀!!!!!!
我都覺幾好玩.不過d怪成日都膠埋一堆.我又新手.根本唔夠時間分邊隻打邊隻.
我知道-ta可以換怪.
不過我都種係新手
好多都唔色.
例如大c球點有.同一d指令都唔色.
有好多-6成份.成日都唔夠人打
希望有出一d攻略.同改進下.可以加一d技術.同.可以持久性強.加入ai
同埋我發現小火龍係永世都唔見.就算佢話你知有

評分

參與人數 1經驗值 +2 收起 理由
雲翼 + 2 熱心討論

查看全部評分

pokemon game好玩@@
支持~
前日系人地場down左黎玩,真系好正,一副好圖,希望可以多d更新,同埋改埋小火龍既bug