熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

妖尾(動畫)玩完啦

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
妖精的尾巴101-104集标题预告
妖精的尾巴101话「黒魔导士」(黑魔导士)10/15

妖精的尾巴102话「鉄の魂」(铁之魂)10/22

妖精的尾巴103话「进撃のマカロフ」(进击的马卡洛夫)10/29

妖精的尾巴104话「失われた魔法」(失落的魔法)11/5

妖精的尾巴104话でも原作3话消化确定
原作消化ペースは速くなってるな
このペースだと、12月中にはジュビアvsメルディ戦も余裕で终わるわ^^

制作104话决定用原作的3话(注215-217)
原作消化速度也有所加快
按照这个趋势,在12月中朱毕安VS梅尔蒂(炼狱七眷属之一)的战斗就会结束。

評分

參與人數 1經驗值 +5 收起 理由
  ξ【廿•地】s  + 5 情報

查看全部評分

上一篇︰254
下一篇︰岩岩睇完情報.....
吾系啊ma- -
咁快玩完/.\
又係同聖石小子一樣既命運...
吾系牙ma.............................

評分

參與人數 1經驗值 -1 收起 理由
  ξ【廿•地】s  -1 字數不足

查看全部評分

頂你咩~~~
搞原創都好呀...
唔好停呀,,,一停又至少半年嫁啦......
好似家教咁~~~呀~~
搞咩要停呀=口=
動畫原創既都好,都出住先啦-3-
姐係 12月中就會完?
動畫組播放完異世界篇應該就暫時完結..停播一年 但係佢以家又唔停播  套野必定爛尾收場
我依家想問 係咪姐係播到第個話完? 好快完?  
係咪12月中就會完晒?
動畫組播放完異世界篇應該就暫時完結..停播一年 但係佢以家又唔停播  套野必定爛尾收場
saberkoko888 發表於 2011-10-11 00:03

的確...
我寧願佢停都好過佢拖/爛尾
家教中間都拖得好嚴重啦...我先唔想妖尾搞到咁
加上佢漫畫玩到咁...
真係認真停一停諗一諗畫番好佢仲好
停都唔會停好耐,,,妖尾劇情一向去得快...好快會再出(停的話