熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[一般] 問一個 mycard 點數問題

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

轉貝幣真係好麻煩     700貝幣係唔係 = 一張150點 加 一張350點?
我唔想轉完又有少少貝幣靜

上一篇︰真係好想知.NOCT ANNIE NID 個新SKIN 出唔出 有冇人知
下一篇︰【英雄現身】 半龍少女 - 希瓦娜
關於你所詢問的500點My card點數可是換成700的貝殼幣喔!
我們的兌換匯率是MyCard 1 點 = 新貝殼幣 1.4 點,若有其他相關問題,再麻煩你填單回報給我們了,謝謝你。

官方答左我鳥 萬聖節轉點優惠:047: 奶大力 皮膚我來鳥
萬聖節轉點優惠比好小... 要出成1000點先可覲D...
換點好搵笨

就咁買張150換吾晒210

又要加張50黎換

一係直接買350換370+140點
聽人講用mymard要俾手續費係唔係真嫁?
我換開i-gash,gash- -"
mycard始終係1:1.4

但你要買到你想要的東西

就要計算ggc那爛換算方法能否令你成功購買該東西。

例如

150點mycard換得140點聯盟幣+70點貝幣。

200點mycard換到280點聯盟幣+0點貝幣。

350點mycard換到510點聯盟幣+0點貝幣。

真係要計到岩岩好。