熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[心得] 新天賦 各種定位 點法 分享

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

前言
新既天賦真係令人蛋痛...
全部都好實用  樣樣都想點
但奈何 點就得30個  要取寫得好唔係一時間可以做到
e家有小小分享 未必好好  但我都諗左好耐

包括ad ranger ad carry ap carry mana ap carry without mana jungle support

你話要for咩咩英  未必得  但粗用還可以

純分享

新天賦點法  真係冇絕對  睇你岩玩咩向
我就覺得咁點真係唔錯

以下為我點法既英做EXAMPLE
AD RANGER
CAIT ashe vay graves

ad carry
gp riven tryn talon garen

ap mana
brand annie malz kass sion

ap without mana
aklia kenn morde

jungle
真係for咩都得  但打慢可能比平時慢 因為唔夠傷

support
正常 sork traic alistar janna sona kay 都岩用既-.-
重後重點 carry黎講  40%血以下增加傷害真係傻的嗎=.=?
被壓者想反擊都難左d  雪球效應加速zzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZ

以我所知 多數要做ad carry都係solo lane 重點一係高爆發如talon ,一係高傷害如gp,garen,tryn..等不過e個都 ...

以我所知  多數要做ad carry都係solo lane 重點一係高爆發如talon ,一係高傷害如gp,garen,tryn..等不過e個都 ...

ad ranger 主要同support bot 要求唔多 高傷 高懶線能力 因此吸血十分有用 總之不停fram就夠 冇左加經令人 ...

ad ranger 主要同support bot 要求唔多 高傷 高懶線能力 因此吸血十分有用 總之不停fram就夠  冇左加經令人 ...

ap carry 係要壓線 自蟲轉左ap carry solo lane 打法..ap carry前期就要有一定輸出 e家21/0/9既優勢加強佢 ...

ap carry 係要壓線 自蟲轉左ap carry solo lane 打法..ap carry前期就要有一定輸出 e家21/0/9既優勢加強佢 ...

唔洗用魔 少CD 加經加MVP 仲有吸血 已經好OP 雖然冇左高傷 但係後期會好實用

唔洗用魔 少CD 加經加MVP 仲有吸血 已經好OP 雖然冇左高傷 但係後期會好實用

JUNGLE真係.... 經..MVP...SMITE 有諗過TANKY 向都得0/21/9 但E個會比較全面 起碼FIDD都用得 拖........ ...

JUNGLE真係....  經..MVP...SMITE 有諗過TANKY 向都得0/21/9  但E個會比較全面 起碼FIDD都用得  拖........ ...

話時話SUPPORT咁樣點真係好巔= = 但係佢又好正 加眼視野 SUPPORT就係插眼 加錢 SUPPORT就係等錢 減CD 就 ...

話時話SUPPORT咁樣點真係好巔= =  但係佢又好正  加眼視野 SUPPORT就係插眼  加錢 SUPPORT就係等錢 減CD 就 ...

評分

參與人數 3好評值 +3 經驗值 +5 收起 理由
幻想曲。R + 1 + 5 GJ
joker~~k + 1 不太同意但多謝你:)
wl02251374 + 1 GJ BABY!

查看全部評分

上一篇︰New Free Champion Rotation (Preseason: Week 9)
下一篇︰Introducing a New AFK Detection Feature for Custom Games!
真係蛋痛,實用到唔知點配好=[
太難我重味明..
九個天賦都要重做...
煩.
咪就係...問心唔多想佢轉
抽水送上akali新setting

咁AKAIL一開波咪冇雙BUFF?
akali都幾煩...
新天賦要新rune~
JAX先係最大問題
JAX未過靠farm了
單機好耐先夠勁
早就無玩了
而家要整番
jungle ww
jungle shaco
jungle lee sin
jungle amumu
jungle udyr