熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

◎剛少の傳說1.6正式版

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

剛少の傳說

剛少の傳說

地圖名稱: 剛少の傳說1.6正式版
地圖類型: 防守 + 進攻
地圖語言: 繁體中文 / 簡體中文
玩家人數: 1-5
地圖作者: 封鬼の剛少
地圖介紹:
時間:不明,應該在很早、很早以前。
地點:迷失大陸。
太古以來,人類眼見上古戰神剛少與死神大戰了三天三夜,終究將其打敗,然額由於死神擁有不死之身,於是剛少只好用本體封印了死神,世界終於又恢復了平靜。N年之後,死神衝破封印,想要毀滅人間。

更新內容:
本次對地圖做了大幅度的跟新與完善。
1.輸入“國慶快樂”可隨機獲得一件偽神器,偽神器帶有特殊能力
2.英雄所有技能重做,傷害與屬性和轉身係數掛鉤
3.修復了各地傳送占格子和貔貅不復活的BUG
4.修復了合成仙女の花可能掉線以及英雄頭像不顯示的BUG
5.修復了BB吃書掉線以及買基地不加英雄屬性的BUG
6.添加轉身系統,積分兌換系統和三套項鍊合成
7.重做法師的武器,平衡弓劍的效果,添加新套裝
8.其他更新內容到官方論壇gangshao.uuu9.com查看
發現BUG到論壇或群QQ147686115(一),162288250(二)討論.
謝謝大家能夠繼續支持本圖~!

隱藏密碼:
zhichigangshao

預覽圖片:

先曝光上次1.5的五把偽神器

上次仙女の花已修復(外光及屬性曝光)

再發2個添加的新模型

項鍊也一併曝光吧(屬性暫時保密*囧*)

地圖下載:
(繁)[CT]剛少之傳說1.6.rar (7.58 MB, 下載次數: 1262)

評分

參與人數 1經驗值 +5 收起 理由
百合雪 + 5 熱心分享~

查看全部評分

上一篇︰[原創]妖精的尾巴-更新為正式版
下一篇︰◎新航海之路1.1正式版
好想玩阿 但又唔識玩
有bug 個不知火(冇) 個v技 得個幾野  仲話係32..... 點知放個3下冇左..
個轉身石得一個  可唔可以正到有得買..
個火神boss 好鬼死bt 打唔win..... boss身上的武 有1%可以打死英雄(因得2個人打)
用了1小時多d  ko左...
有個非常大的BUG   不知道是GGC的問題還是   進入遊戲  其他玩家都會斷線0.0"""
吊撚爆 ...合套裝d字色 係藍色好難睇 仲有d英無乜技

評分

參與人數 1經驗值 -5 收起 理由
雲翼 -5 注意用語

查看全部評分

爛道不行的一張圖...
圖主快d改好d bug ,thx

頭先玩左之後的內容
第一次玩守城圖玩到有火
有一個人可以雙英,bug???
轉生石得2粒,夠你用定我用?

最終boss魔免?! 法英玩點搞....

同fd玩完之後,打唔死最終boss,搞左成個幾鍾,真係有d火,ok,開bug玩玩

我真係想問,一隻3千幾萬血幾boss,全裝+成,高攻速,高回血,真係打不死咁

ok,我果時齊硒裝,刀都已經+5,食硒書店d書(d書cd真係快到 ), 點知連1血都扣唔到隻boss

得得得,無問題,食果兩種書有主能力2w,set多10w全能又點話

唔夠打?!?!再加多100w全能再打

咩呀?!!!100w都唔夠打?!!真係連1血都扣佢唔到

再加多100w全能睇睇先,今次就真係扣到佢少少血,不過 ........3秒後.............

ok,加多300w睇睇............原來呢個圖最終boss最少要500w全能............都要打可能半個鍾(單人).....

唔想再硒時間,直接加多1000w全能.......?!終於都睇到佢扣血快左

最後加夠我隻英2000w全能力,打左3分鐘,終於佢到死左

我都估唔到打一隻新手難道既boss,係最少要500w全能 ,書店d書cd真係慢到應該1min1本,要500w全能夠你玩1星期

老手難道可能已經係xxxxx w全能先打得死

最後都係呢句,呢個圖你開唔開bug,你玩完都係會後悔

評分

參與人數 1經驗值 +3 收起 理由
雲翼 + 3 熱心討論

查看全部評分

後悔緊啦...
我玩隱英
同fd打到最終boss卡死了..
我轉生左...神器+5
有魔免個樣野...
天使裝....
死xx盾...
全能幾千
去到都比佢打幾下死左...
最後忍5住走左場...
都5明隻王係5係比人打
最易個難道都咁
咁最難點打...