熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[其他] 求教船長出裝-_-

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
d人話船長又要坦得住又要攻得起-_-
有d人又話出扣cd鞋啵- -...都唔知出咩好-_-
完全唔知出咩裝好囉- -網上d教學好多都係雷人-_-
連官方個個d人都話出錯-_-
有無人可以教我咩情況要出d咩裝-3-

上一篇︰《英雄聯盟》「冬之爪」史瓦妮,連人帶豬震撼登場!
下一篇︰【每週免費英雄】 第二十二週免費英雄公布
單上的話出賢石+龜殼
睇對lane個隻ap定ad 出counter佢既鞋 (對面多控場可以出魔抗鞋
夠肥既話出BF合IE 可以既話出埋phantom dancer
跟住出腰帶 可以直上樹甲 / 出左700蚊甲先
出完樹甲再合末日 (計血%加攻個把 跟住睇情況再將龜殼合上去/賣裝出其他 (天使甲等等
jungle唔多識玩 不過應該就係燈籠然後直上腰帶

評分

參與人數 1經驗值 +4 收起 理由
wl02251374 + 4 ~

查看全部評分

唔洗出倒3角?-3-
起手裝係唔係鞋3水?=3=
仲有對住依瑞出咩鞋好- -忍鞋?-3-
最後-_-如果唔夠肥點算

如果我玩GP 我會布甲+5水>燈籠>藍刀>好戰>終未>3相>再加IE
如果對依瑞出忍鞋 佢係真實傷害
最後唔夠肥 就直上坦裝 即是直上好戰

仲有如果被壓到食唔到冰 可以出跳錢 再睇對方咩傷害 如果打惡魚/雷文 出700
壓唔住就Q食兵

評分

參與人數 1經驗值 +4 收起 理由
wl02251374 + 4 ~

查看全部評分

你會拎咩技?-_-?虛弱呀閃現呀個d
如果注重團體 帶閃現+傳送
如果注重殺人 閃現+點火
還有-_-我每場都發現對面會把物防沖上130多- -我打不痛他...要如何?- -
出%-40%甲弓- -
但你唔一定要打TANK
你可以直接走去打CARRY
就可以唔洗出
上路打坦裝飛斯點算-_-佢仲要係上攻速裝...
又硬到死-_-點算-3-
又唔知出咩鞋防好...佢又物攻又魔攻-_-...
單上的話出賢石+龜殼
睇對lane個隻ap定ad 出counter佢既鞋 (對面多控場可以出魔抗鞋
夠肥既話出BF合IE 可以既話出埋phantom dancer
跟住出腰帶 可以直上樹甲 / 出左700蚊甲先
出完樹甲再合末日 (計血%加攻個把 跟 ...
a98kc123 發表於 2012-1-29 05:34 PM

單上一定要出燈籠
如果想出賢石龜殼疊錢先,出都未出到直接比人壓到變渣
就算出左都係
gp唔理乜野都好,單上既話第一件中裝就要係燈籠
燈籠有乜強大都唔想再多講,重點係佢招q可以有機率直接打死小兵唔洗理有時尾刀唔準咁直接送多幾蚊比你

出左燈籠之後首先出血甲,然後粉槍,出賢石龜殼反而會拖左裝,跟著睇下隊伍洗唔洗要你好坦,要你好坦就冰鎚+神符,後期有4千6血(飲埋水)雙防百6以上
人地好鬼鐘意集火你就神符換天使甲,不過通常見到你雙防百6 4千幾血仲要有春哥都唔會集火你先啦,集火你先咁對面等滅,除非隊友太雞或者你走位太爛,solo
神符當你出左粉槍都算係一件加輸出既物品,而且本身又係一件強大既防具,但係出神符比起出春哥人地會比較想打你,因為春哥有重生咁煩,春哥就真正一件防裝
點解出冰鎚唔出三相?坦d囉,而且冰鎚被動加自身passive可以控著人地一隻
船長本身有passive,e,無限q,大技,就算出到超坦都會有輸出,當然唔好真係純坦

隊伍本身有隻好坦唔洗你太坦既時候咪換冰鎚出三相+輸出,跟著神符換個無盡,真係唔洗你好坦就燈籠換埋血劍,不過正常至少要保留血甲粉槍,因為始終都要坦坦地

你打到超順風既話都唔洗教,9出成身劍去秒人is ok

逆風當你出左燈籠之後就賢石龜殼疊錢啦,然後多用q補兵,出返正常講果套裝(視乎隊伍要唔要你好坦而決定)

開門裝你唔想打咁搏就5水一布甲最穩
你想打搏d就1鞋3水,衝埋去斬人
gp有passive,跟著1or3技又勁,1~2lv gp係數一數二隻抽王黎,好多單上英開波都唔夠你抽,就咁搏拎fb然後snowball
435回血鏈1水想快d出賢石出門反而真係唔好,好易比人壓到變渣渣

技我拎虛弱+閃現多,因為gp有3技普攻高我要出虛弱搏斬多幾野,後期團戰又可以廢一條友2.5秒
點燃就減少殺人時既容錯率,而且同passive combo殺人幾好,cd緊又加5點ad同ap,不過我就鐘意虛弱多,睇個人喜好

評分

參與人數 1經驗值 +6 收起 理由
wl02251374 + 6 ~

查看全部評分