熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

◎神の泣-創世1.3正式版

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

神の泣-創世

神の泣-創世

地圖名稱: 神の泣-創世1.3正式版
地圖類型: 防守
地圖語言: 繁體中文 / 簡體中文
玩家人數: 1-6
地圖作者: 為伱沉淪⒈生
地圖專區: http://bbs.uuu9.com/forum-3172-1.html
地圖介紹:
最初的世界戰火連天,神泣女神為了躲避戰火的攻擊,來到了名叫shaiya的時空!

更新內容:
.增加了個小TD模式!
.單人進行遊戲務必在紅色玩家單位!
.修復了兩個月牙沖天一起使用導致錯誤!
.增加了停怪!
.增加了修復基地!
.神泣女神護甲修改為英雄!
.調整了普通英雄與隱藏英雄屬性的差距!
.修改了每位英雄的初始屬性與成長!
.修改了每波怪的時間!
.刪除了無用的屬性書!
.增加了一些屬性書!
.修改了最終BOSS護甲為英雄!
.增加了天氣效果!
.增加了一些隨即任務!
.修復了專職屬性錯誤問題!
.修改了神泣女神暴擊技能為50%!
.提升了輕音的大技能!
.修改了普通木頭怪的血量
.給一些英雄添加了技能!
.平衡了多重與分裂的傷害!
.四相の兩移技能修改!
.鳳舞の九天技能修改!
.提高了基地升級屬性!
.增加了專職後人物特效!

隱藏密碼:
遊戲開始後輸入:支持神泣 可獲得20紅寶石
任意一個玩家輸入:我是新手 可獲得100紅寶石(只能一人獲得)

隱藏英雄密碼:伊泰安

隱藏選取方法:輸入密碼後雙擊基地選取!

隱藏裝備:神泣聖物-帶有高傷害,高暴擊,高免傷,以及100%閃避等效果
合成公式:神泣聖物=雷之怒+刀光劍影+仙印+全能之物+神泣寶石
終極隱藏裝備融合說明:背包第一格=神泣聖物。第二格等於神泣聖物,然後再拾起一個神泣聖物(拾取時第三格背包位置必須是空的)

預覽圖片:

地圖下載:
(繁)[CT]神泣-創世1.3正式版.rar (3.46 MB, 下載次數: 2412)

上一篇︰[原創] 兵臨城下之初章 [新作品]
下一篇︰◎火烈鳥v1.23
1# 雲翼 頂,開唔到波隻GAME,2個人都過唔到隻TD,加個TD落去做咩
開唔到隻game你又知有td==
所以張圖起碼3個人先玩到- -
好萌水,走2x隻怪= =
3# 藍斯 我姐係話過唔到隻td,我覺得3個人都守唔到,2個人第5波都未過到就gg左,試左成10次
一開始起個箭塔>炮塔>升箭塔>起箭塔>升完既塔要手動指向最前果隻,唔好由佢打,
起係中間~後面,係d轉角位到起,殺到1隻500就即刻升第2座,有兩座一齊射,
你手動就可以好易1隻隻殺到,之後狂起箭塔升就守得住,3個人係得既
不過唔識玩既就難d,仲係唔得既話就4個人啦..
5# 藍斯 我同個FD2個玩升左唔只2座塔,2個人加起上黎成10座都有,但係升塔要時間,就算起定個箭塔一殺左第1隻怪之後即刻升塔等佢升完守到了走左D怪都夠30隻了
咪話左起碼3個玩==你加埋你fd兩個咪話好難玩囉....
我一個玩時,先起一個箭一個炮,之後起箭升箭塔
7# 藍斯 我同個FD2個居然守到個TD~.~好有成就感,要守到既話2個人都要係轉彎位到既,有1個要係第1個轉彎位起塔,要起得快,要係佢出怪之前起左1個500蚊升既塔1個炮塔1個箭塔,之後要用手動控制個塔打1隻怪,比佢自己打既話會打唔死D怪,打死左之後即刻A第2隻怪,之後升你個箭塔同起多5個箭塔,之後係禁升塔就好易守到
...- . - 努力的成果..加油...一個幾分鐘既td研究你成幾十場...