熱銷遊戲
搜索
快捷導航
打印 上一主題 下一主題
收起左側

數碼暴龍-急之章既資料(更新時間:7-6-2012)

掃一掃,手機訪問本帖
樓主

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

數碼暴龍-急之章 3隻隱英碼
亞古獸05代)BTNSAA
妖狐獸  BTNrenamon

黑大耳獸  BTNGEA02

【小妖獸】
小妖獸>墮天地獄獸  =  魔王之銃 + 黑暗之石
墮天地獄獸>墮天地獄獸•爆裂形態 = 黑暗之石 + 黑暗之泉

【V仔獸】
V仔獸>V仔獸EX = 毛皮 + 中級戰靴
V仔獸EX>機甲龍獸 = 上級戰靴 + 完整的手套 + 飛蟲獸卡片
機甲龍獸>帝王龍甲獸 = 神羽石+神木

【V仔獸(分支進化)】
V仔獸>金甲龍獸 = 光明之石(暴龍獸村長果到買) + 打造石

【加布獸】
加布獸>加魯魯獸 = 遲鈍的利爪 + 毛皮
加魯魯獸>獸人加魯魯獸 = 進化約鑰 + 友情徽章 + 尖銳的利爪 + 毛皮
獸人加魯魯獸>鋼鐵加魯魯獸 = 超合金 + 鋼鐵 + 饑餓的暴怒爪

【巴達獸】
巴達獸>天使獸 = 羽毛
天使獸>神聖天使獸 = 羽毛+進化約鑰+光明徽章
神聖天使獸>究極天使獸 = 鋼鐵 + 神羽石 + 羽毛

【基爾獸】
基爾獸>古拉獸 = 病毒 + 遲鈍的利爪
古拉獸>大古拉獸 = 病毒 + 數據 + 尖銳的利爪 + 藍卡
大古拉獸>紅蓮騎士獸 = 神羽石 + 超合金
紅蓮騎士獸>混沌型態= 黑暗之石 + 黑暗之泉

【哈哈獸】
哈哈獸>蟲蛹獸  = 吸血詛咒 + 病毒
蟲蛹獸 >地獄獸  = 吸血詛咒 + 變種病毒

地獄獸>?? = 吸血詛咒 + 變種病毒 + 神木

【亞古獸】
亞古獸>暴龍獸 = 遲鈍的利爪+毛皮
*暴龍獸>機械暴龍獸 = 尖銳的利爪+毛皮+勇氣徽章+進化約鑰
*暴龍獸>喪屍暴龍獸 = 尖銳的利爪+毛皮+病毒

喪屍暴龍獸>機械邪龍獸 = 超合金 + 鋼鐵 + 饑餓的暴怒爪 + 變種病毒
機械暴龍獸>戰鬥暴龍獸 = 超合金 + 鋼鐵 + 饑餓的暴怒爪

【亞古獸(亞種【隱英】 )(第5代,分支進化)】
亞古獸>大地暴龍獸 = 遲鈍利爪+毛皮+大地之石
大地暴龍獸>進昇暴龍獸 = 尖銳利爪+毛皮+大地之石
進昇暴龍獸>閃光暴龍獸 = 超合金 + 鋼鐵 + 饑餓的暴怒爪 + 大地之石
閃光暴龍獸>閃光暴龍獸(爆裂形態) = 超合金 + 鋼鐵 + 烈霜寒炎 + 大地之石

【小狗獸】
小狗獸>迪路獸 = 中級指環
迪路獸>天女獸 = 進化約鑰 + 光明徽章 + 羽毛
天女獸>神聖天女獸 = 神羽石 + 鋼鐵 + 羽毛

【大耳獸】
大耳獸>加魯哥獸 = 毛皮 + 數據
加魯哥獸>拉比獸 = 數據 + 藍卡
拉比獸>撒多格杜獸 = 神羽石 + 鋼鐵

【黑大耳獸】 【隱英】
黑大耳獸>基路比獸 = 神之裁決 + 黑暗之石

【妖狐獸】【隱英】
妖狐獸>九尾狐獸 = 毛皮 + 數據
九尾狐獸>祭師獸 = 數據 + 藍卡
祭師獸>沙古牙獸 = 神羽石 + 鋼鐵

鼻涕王 = 神之裁決

鼻屎王 = 魔王之銃

黑大耳獸&小妖獸專區的左下角那黑色的水 = 黑暗之泉

【成熟期進化所需材料】

海龍獸 = 數據

惡魔獸 = 羽毛

熊仔獸 = 毛皮

紅鼻屎獸 = 病毒

【究極體進化所需材料】

小丑王 = 神羽石   暴龍獸的勇氣徽章

鋼鐵海龍獸 = 超合金

木偶獸 = 神木   加布獸的友情徽章

機械邪龍獸 = 鋼鐵

進完全體既材料去暴龍獸村長 果到有個試煉(由上至下數落第3行第1個)

入到去只係去到神聖之泉就可以拎到 藍卡/飛蟲獸卡片/希望徽章 等

如有錯漏 請回覆中提出吧/口\

備注: 奧米加獸 = 戰鬥暴龍獸 + 鋼鐵加魯魯獸 + 迷之線

評分

參與人數 1好評值 +2 收起 理由
[G]grandfa + 2

查看全部評分

上一篇︰誠邀大家分享已知道進化途徑
下一篇︰打死4個皇家騎士後感
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 轉播轉播 分享分享 分享淘帖 讚 踩

天使獸>神聖天使獸 = 羽毛+進化約鑰+試煉左上角汁個粒野(唔記得叫咩名)
天使獸>神聖天使獸 = 羽毛+進化約鑰+試煉左上角汁個粒野(唔記得叫咩名)
startim123 發表於 2012-5-5 14:09

原來左上角有得汁野架-.-

多謝你提出

已修改
唔錯唔錯幾齊全!!
唔錯唔錯幾齊全!!
[G]grandfa 發表於 2012-5-5 14:31

岩岩先發覺 down圖果到有得睇/口\

G大

我順便幫你分類a_a
係!!早知我唔整出黎/.\
黑大耳獸 妖狐獸點揀= =?
黑大耳獸 妖狐獸點揀= =?
leungwaiyin2 發表於 2012-5-5 16:09

隱英 黎

其實隻game都唔洗靠隱英都嬴到a_a
爆左機
但黑暗之泉搵唔到
同埋爆機冇PW= ="

大地暴龍我照佢咁出
佢都係變暴龍獸
粒大地仲係身到