熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

KYO MC伺服器 - 大地圖

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
網址: http://mcmap.kyofun.com/login.html
帳號注冊方法:
1. 在USER ID 填寫你的MINECRAFT名及填寫密碼 (必須與登入KYOMC伺服器的名稱相同)
2. 在KYOMC伺服器輸入指令『/dynmap webregister』
3. 在Registration Code 填上遊戲中獲取的8位數字 xxxx-xxxx  ( - 是需要的)

然後登入便可

上一篇︰伺服器建議
下一篇︰[KYO] MC伺服器維護(已重開)
唔= ='
好似封左咁...
要重新正個先得...
muska 你商點d野滿左 我賣唔到啦...
請問一下,我忘了登入的PW應該怎麼辦??
冇得辦-.-我估,但係我唔明咩係大地圖
冇得辦-.-我估,但係我唔明咩係大地圖
ilovelfo8 發表於 2013-1-8 16:00
係一個show 晒成個kyo server 地圖既大地圖,當中仲可以由上空睇到建築物.同埋邊d人係server, 邊d人行緊去邊
thx~~~
I would like to know what seed you use on this server cause, I want to play it on single player as a simulator.