熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[一般] 特朗德打Jungle廢左好多...

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
今日更新完,打左場特朗德對面用佢打上,出三相,好x OP,
自己JG...好慢,招柱好似廢左,減速減勁少,Gank能力GG
又唔可以主E,咁既話打人唔痛,到最後覺得特朗德今次既patch係用黎打top ...

大家點睇

上一篇︰【遊戲更新】 05/03 伺服器更新完成(更新訊息)
下一篇︰【綜合】 新進召喚師等級獎勵系統異常維護公告
今日更新完,打左場特朗德對面用佢打上,出三相,好x OP,
自己JG...好慢,招柱好似廢左,減速減勁少,Gank能力GG
又唔可以主E,咁既話打人唔痛,到最後覺得特朗德今次既patch係用黎打top ...

大家點睇
pokleung 發表於 2013-5-3 06:43 PM

呢隻不嬲上路霸王

評分

參與人數 1經驗值 +1 收起 理由
來打我呀!!! + 1

查看全部評分

邊個話佢係打jungle 行又唔係行得快
第一次見到就覺得係打top的......
出左新版之後
未見過trundle 輸
無論打jungle 定top lane 都係
以上
嘛, 今天只看到trundle把jax同garen 蠃線就是了
日日都見到trundle
打rank又驚輸= =
日日都變左打NG
其實佢招E剩係改左持續時間
緩速以前同E家都係咁多
持續時間其實影響唔大
反正技未完
敵人已經走出緩速范圍
如果jungle嫌難gank咪主升E囉
Q同W各一點
輸出低唔緊要
你幫手控場gank
隊友會幫你輸出

評分

參與人數 1經驗值 +3 收起 理由
來打我呀!!! + 3 熱心

查看全部評分

特朗德減少GANK中
主力用條柱阻人行,而非單純依靠緩速
所以必須要有牆配合

GANK上下路相對容易得多~~~~
其餘時間大可以留來FARM,打多隻後期英
講真 特郎德JG其實無廢過 其實有無人知 佢依家招E技 如果佢條柱上泥個位 條友係會彈高0.5秒
同埋 特郎德上路一向勁嫁啦 佢又有回血 又減人攻 大技又OP 唔打上路我覺得好浪費佢
原來隻英本身就係用黎打上路,sosad了,話說E正中會彈飛人?!我無試過

有冇人解釋下點解trundle未改之前會咁少人玩?樣問~題... ?
好簡單一個道理 我之前睇特郎德既攻略入面到有講 我覺得係無錯既
就係(你的樣子如何 你的出場率也必如何)招E技要中正佢條柱上泥個位 先可以彈飛人 舊版既特郎德係唔得既