熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

信長..守女...GX

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
信長..守女...GX..
都幾好玩...
我一個人就打到去第37....
打晒大佬
3把好劍都輸- -...
你地....???

守女神9[1].4Gx版-正式版.w3x

2.55 MB, 下載次數: 13194

上一篇︰麥城守衛戰..超正
下一篇︰守女gyy板
會唔會斷線...我平時玩...系咁彈
守女既地圖一向唔多掂 有d問題 唔知呢張會唔會
我用武田信玄!好強!
我同我朋友一齊玩...
玩到最後d怪超變態...
幾下就打爆左個城........
有得有戈戈女神戈wo
呢隻隻宮本超好用=.=' 最怕重生怪!
依個好易炸喎.....我打爆幾次lo.......剩係右上唔知點拎姐.........
要打爆唔難.....我打爆o既裝係:神劍,神甲,4把太旦....有錢變晒敏or力書(睇咩英)我唔會揀智英因為冇可能win,除非隊友識玩..
好似係第三十幾關有批怪識反射,個時要放低神劍打(最好要本多真田因為佢地唔使神劍都擴散攻),唔係你會死先,要記住,個時d怪高攻+你高lv.....復活左都輸左,只要記住依點,要win唔難

評分

參與人數 1K Fun +2 收起 理由
PigLet20042 + 2 精闢回覆

查看全部評分

都幾好玩 不過易左d
THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

評分

參與人數 1K Fun -2 收起 理由
PigLet20042 -2 感謝文

查看全部評分