熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

簡略分析各英雄配裝

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
一般黎講,力英就力斧,盔/甲  ( 轉巨人)      後大斧
敏英就盜短(退魔多數出)          後合裝(倚天 7 星 月下)
智英就牌仔+風枚           後書

介紹d常出或者特別d ge英雄
蜀:關:正常力英玩法,3力2盔+金牌不錯  後轉巨人,狂斧    多錢就建議血斧,關羽本身攻速都唔錯

張:2力1盔    後轉巨人,專武

趙:2敏~轉退魔+甲/盔   後轉雙惡鬼

忠:藥膏,盜短*3     之後書庫

暴風:風杖+退魔(先吹起,大絕+退魔)基本上必死    之後都係做番書庫

祝融:敏短~~跟住可以先出倚天  應該出風行(可以陰人同減低死亡率)

馬岱:3盜,風行退魔(可以只合其中一種)    打法都有好多種,但係有玉就必出

魏: 1鞋5力斧

魏國:惇:金牌 盔/甲    力斧,有錢換大斧

淵:一般都中意出專武先,其實出退魔先都唔錯  要加頂盔/甲          之後就可以合7星等了

姬:盜短*3 退魔必出(可以成日150)       之後倚天 7星等

服:都係盜短退魔    黃十字服更應該出退魔          之後倚天等神裝(服部都係騷擾人,打唔到小兵)

郭家 司馬:見到唔小人出專武先,專武係打到好後先用黎沖喜下     司馬係比較特別ge法,連招強,所以大可以直接做書庫

典偉:其實攻擊都好強~唔係淨係做肉盾   有巨人,狂斧基本上單挑必贏,而且對方走唔甩  所以建議3力2盔打轉巨人狂斧打法(感覺上比閃戒好)

張遼:冇打法比狂放盔/甲來得實用(加朱雀升血)

豬:出個狂斧(有兩條命,唔太怕痛) 都係雙惡~來個閃戒

晃:力英打法   合了狂斧你會發現佢ge好用

以上玩法僅供參考~大家不妨一齊討論下,都係果句,玩下姐,見到就手就教,遇到神手就學,千萬唔好中離或者爆粗

上一篇︰有條友以為自己好勁 係咁話人--
下一篇︰4.0e入面,邊最樣衰...?
你d裝都好貴下喎~
不過都要多謝樓主既分享
多謝晒呀...但我想知點解要買o個o的裝
原帖由 etbobby 於 2006-4-5 00:29 發表
忠:藥膏,盜短*3     之後書庫

:em03::em03:你係唔係打錯左:em03::em03:
原帖由 etbobby 於 2006-4-5 00:29 發表
一般黎講,力英就力斧,盔/甲  ( 轉巨人)      後大斧
敏英就盜短(退魔多數出)          後合裝(倚天 7 星 月下)
智英就牌仔+風枚           後書

介紹d常出或者特別d ge英雄
蜀:關:正常力英玩法,3力2盔 ...

樓主分析吾錯 但係如果你比人壓到死死下
咁你點做 但係c馬 我覺得一個回魔 一個孫子就好夠 清兵好快
re emperor18:唔算貴吧?

re lovefish :應該冇錯~忠一開始壓人,之後轉輔助(買書,旗,藥),就算打RT~都可以發揮下領導,叫d人一起攻

re siuchicken3110 :想知點解?umm...其實呢d裝比賽平同實用,神裝就除非壓人壓到好勁先出,玩多幾盤就覺得咁比較好的

re Ming9781 :俾人壓得勁力英就先盔再斧會比較好(加藥膏吧)~敏英都買個盔~我諗係咁吧
原帖由 emperor18 於 2006-4-5 02:16 發表
你d裝都好貴下喎~
不過都要多謝樓主既分享

相比起你戈d
小意思啦
你咁神
10lv前都整到啦:em05:
原帖由 deadfish 於 2006-4-5 17:29 發表

相比起你戈d
小意思啦
你咁神
10lv前都整到啦:em05:

你咩意思啊~
討論其他野啊
冇啦啦討論我d野做咩啊
你冇病啊~?
原帖由 emperor18 於 2006-4-5 17:39 發表

你咩意思啊~
討論其他野啊
冇啦啦討論我d野做咩啊
你冇病啊~?

人地個D都係平民裝 (就叫貴)

唔通要好似你咁
下下七星血斧專武先叫便裝?
講真..合咩裝..係睇情況的...
返回列表 快速回復 返回頂部