熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

分享green circle td記bug同心得(教你過cow個關)

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我玩左好耐,終於比我搵到個bug,就係起道三,之後再賣
好多人都過唔到cow個關,其實呢關唔需要用bug都win.
就係一開始,起冰--->起大友,係咁升到佢去震怪個個.
之後再起雞雞,如果你唔想走幾個飛行記怪
就升個雞一次,之後係咁升大友,升到佢去到重甲人
或之前個個就得.

此為本人意見,如其他會員覺得我的玩法不好
歡迎大家發表自己意見!

上一篇︰想知道要點樣先可以開新ac
下一篇︰有誰可以教我做TD地圖
e d係一開始既玩法後期唔多得
我地升到14就冇升多數十幾關就放左
買jj塔黎升
請問咩係   就係起道三,之後再賣

同那隻大友又是 - -??
我未過過果關= ='
我試下你個方法先..
你唔明?你可能未玩過呀?
個個玩過都會明
但我既玩法係...一開波起大友,第2關起冰女,之後就升死大友升到盡....飛天關狂起雞....過左就del佢...拎番d錢...因為del野可以拎番起既錢,只要你唔升佢,你就可以拎番d錢...呢個只係頭幾關的過法...之後就要升盡一隻雞到企"我"....前期點解唔升係因為唔夠錢的....呢個係我既大約玩法....太長...不記太多係呢度了....
其實新版 連大友都唔駛起
第一關就起冰塔 升1lv 之後幾關都係秒...再出chao塔打lv5  lv7將chao升到2~3lv 就連air都過埋..之後毒 chao 互升 再升爆冰塔就ok

其實唔係架,,,,

其實唔係架,.,,,
只有green circle td 既2.3版先可以買道三90$$ 賣係200$$
其他2.2戈d版本係冇呢個bug
仲有 通常有d人升到某一個air就輸 係因為d air一出左就唔飛出門口
只係停留係門口唔出黎架
所以如果想破戈閞 其實大家起一隻air塔係門口到 咁就得了,...
我一開始起破壞塔跟住起冰,一直打,升破壞3,冰5,17關前期雞要7呢,過左之後賣左雞
返回列表 快速回復 返回頂部