熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

交響情人夢 (1-11全+OST+特典)

關閉 [複製鏈接]
掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
交響情人夢 (1-11全+OST+特典)交響情人夢 (1-11全+OST+特典)

【影片名稱】:交響情人夢
【影片大小】:2.87GB
【首播日期】:2006.10.16
【電  視  台】:富士電視CX
【集  數】:11集
【影片格式】:VCD-RMVB
【語言字幕】:日語中字
【驗證全碼】:f0c582d3eaf50c370e86d463893f2cb0aa95c3fd
【主要演員】:

上野樹裡(野田恵・21)    玉木宏(千秋真一・21)
瑛太(峰龍太郎・22)     水川やイノ(三木清良・22)
小出恵介(奧山真澄・21)   上原美佐(多賀谷彩子・22)
遠籐雄彌(大河內守・22)   Дリヵ(佐久桜・20)
巖佐真悠子(石川憐奈)    高瀬友規奈(田中真紀子)
近籐公園(玉木圭司)     坂本真(橋本洋平)
松岡璃奈子(鈴木萌)     松岡恵望子(鈴木薫)
山中崇(巖井一志)      小林わス子(金城靜香)
深田やわ(井上由貴)      小嶌天天(金井)
伊武雅刀(峰龍見・55)    畑野チボ子(河野んり子・30)
豊原功補(江籐耕造・40)   西村雅彥(谷岡肇・45)
竹中直人(иь⑦Ш・ЁшЬяみКс⑦・50)

【劇情簡介】:

身為名鋼琴家之子的優秀音樂大學生千秋真一。
想要赴歐學習指揮,卻因為飛機恐懼症而一直無法出國。
某天,不可思議的少女野田惠,
突然出現在他面前,住在圾垃房裡的她,是個無可救要的怪人?
這少女的出現會對真一有什麼影響呢?

停一停   唸一唸    睇一睇  回一回

唔該大家

交響情人夢.torrent

119 KB, 下載次數: 2436

上一篇︰07秋季日剧][醫龍2 全集打包][坂口憲二/内田有紀/小池徹平]12/23發
下一篇︰[10.26][2007秋季日剧][我的野蛮老妈 豬豬03][上戸彩]

大推~~~
這是一部好劇攸~~

看過的都說讚!!

感謝大大分
交響情人夢真係好好笑,可惜第日要番學,搞到成日都冇得睇
推呀 因為真係太好睇啦
我一早睇哂LU
thank you....

評分

參與人數 1K Fun -1 收起 理由
yu771580 -1 回覆草率

查看全部評分

等左好耐啦,多謝哂............

評分

參與人數 1K Fun -1 收起 理由
yu771580 -1 違反版規

查看全部評分

勁好睇,勁爆笑,真係好好睇呀!謝啦
你真係好多野比我地呀...都要thx你呀
太好啦~   搵左好耐  終於比我搵到啦
謝謝大大的分享
返回列表 快速回復 返回頂部