熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

本人的地圖[Warcraft III Frozen Throne 1.12b]

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:em05::em05::em05:

Warcraft III Frozen Throne 1.21b.w3x

2.09 MB, 下載次數: 484

上一篇︰吞食天地SangoEX585F.誠邀大家一起來.不論玩過.還是第一次玩!6月6日更新!
下一篇︰信長8.1~~測測
原帖由 ioppk123 於 2006-6-4 01:00 發表
:em05::em05::em05:

呢個場係我幫你改個個??:em07:
是不是??
我記得你一簡人就會自動爆曬人地d選英場
有無改到?
你上次簡唔到人係因為個觸發唔係選英觸發,
係一簡人就爆人選英場的觸發
我以為你要用所以無幫你冊左個觸發去:em04:
咁即係只有自己選英
:em02::em03:而敵人無法選英

cc
已經幫你搞惦啦~~~~~~:victory::victory:
如果仲有咩問題就搵我啦~:em04:

我的修正:
1)選英場太快爆 改長時間為125秒
2)選英觸發
3)冊除了方向之門,因為在我修正後已不需要
我個人希望大家多多支持佢個場
地型方面整得唔錯
在人物上用了很多時間吧?

Warcraft III Frozen Throne 1[1].00V.EE.w3x

1.23 MB, 下載次數: 143

GOOD!!
Warcraft III Frozen Throne 1.00b
垃圾!!!!!有人use屍佬,係禁call d 野出來,超屈!
原帖由 -W- 於 2006-6-6 19:37 發表
垃圾!!!!!有人use屍佬,係禁call d 野出來,超屈!

咁你就講錯
人地花左好多時間整呢個場
有d人物特別好用呢d唔出奇
你可以整到呢個你認垃圾既場出黎咩
人地整場比你玩以經好好啦!!!!

我好唔欣賞呢位人兄....

一有d 問題就話人垃圾!!!!

當年warcraft3 都有好多bug LA!!
有錯唔一定係垃圾,  唔肯去改果d 先叫垃圾

好明顯這位兄台未整過地圖=0='定係前世穿膠花穿到膠左呢@o@"
講野唔用腦:em09:
返回列表 快速回復 返回頂部