熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[魔獸相關] 魔獸爭霸3 視窗化 + 鎖定 (超容易)

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
首先,在桌面或任一喜歡的地方創造一個捷徑(方法如 在...魔獸war3.exe 點右鍵 傳送到 桌面當做捷徑),左桌面的捷徑按右鍵,內容,在目標的框框最後面打上空格 -window (即 " ............ " -window),即可完成視窗。
然後,開啟 鎖定魔獸視窗程式 即可把滑鼠鎖定在視窗內!!!

鎖定魔獸視窗程式 下載網http://www.badongo.com/file/2079358

如果e個唔得,就試下D3DWindoweri啦~~~
入面有教學..................
這個檔案來字 Mark哥
http://www.kyofun.com/viewthread. ... p%3Bfilter%3Ddigest
不過佢原本有個檔有毒.............
我e個而把毒刪左.............
希望大家能夠使用!!!

多謝大家!!!

D3DWindoweri視窗化.zip

1.53 MB, 下載次數: 4075

上一篇︰點解我開場人地入唔到
下一篇︰魔獸地圖編輯器
我岩岩買左部新機~~~所以彈出window都冇問題~~不過都多謝你
唔係好明...sorry--咩空格..

原帖由 danny20069 於 2007-10-25 22:56 發表
唔係好明...sorry--咩空格..

係按 空白建 然後打 -window

如果有咩明題可以問嫁~~~
多謝你啊!!!我想要好耐啦~:
唔知點解我DL唔到 .. 有冇別LINK ? 唔該
原帖由 y2kchuny2k 於 2007-10-26 17:52 發表
唔知點解我DL唔到 .. 有冇別LINK ? 唔該

哦~好的,係咁我下載左放上黎啦~~~

仲有咩問題,係道講啦~~~ war3fix&set105.sfx.exe (187.84 KB, 下載次數: 269)
y係kyo到正唔到ga-.-?

e個.................................
唔知呀=/=?咁點online同人玩呀-.-莫非睇rp=0=?
返回列表 快速回復 返回頂部