熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

我想玩爆爆刺客想知配點+技能

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
麻煩熱人心人士*0*

我重玩免服的*v*

爆刺未玩過

之前暑假比人爆左免服個帳-v-

錢+身上裝乜都冇哂 超灰..個陣時兔卡我存左好耐錢先收到...點知唔洗幾日就冇左

我岩岩先dl返..因為真係唔捨得ro既日子...不過朋友全部唔見哂...唉

上一篇︰(轉)上次十字刺心得[PvP無神裝特化型音投刺]
下一篇︰仙境傳說 卡片圖集
一個好傳統既爆刺配點:
Str 92, Agi 91, Luk 40, Dex 20, Int 1, Vit 1
技能方面除左拳刃修練一定要加之外,其他隨你愛好就可以了.....
爆刺建議 luk+比較多一點 用刺殺
爆刺+力唔好+咁多,爆刺應該係玩速度同爆.
agi99  爆點夠50~51便會次次爆啦  以後的點都點去str吧
因為你是玩爆所以可用點dex^^
爆刺不用點DEX   因為是爆刺

敏 99
信運盡量以3倍點法因為3點+1報擊  也不用點太高30~42
在來就多加點力量囉@"@要抱ㄉ數字好看點囉
我是玩ERO的, 希望你看得懂
sinX有很多种玩法
第一种: sonic blow就+dex80/90, str+90/full, 用infitrator(katar type)
第二种: 打快的, 插2dopple卡, 用dangger就+dex90/full, +str99
第三种: 就是critical, 用katar/2dangger插2skeleton solder卡+luk70, +str99, +agi
希望可以帮到你
忘了还有一种, soul breaker, 用katar, +dex99, str+80/90/full, +vit
dex加對爆次有用架
爆果陣時會大力d架
ㄆ   你好   這是我玩pk型的爆刺 (2轉素質而已)   str 99  agi 60 vit 40~50  luk 30~40       HP最多可以稱道1萬3
返回列表 快速回復 返回頂部