熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

無限恐怖1.39.6 "繁體版的喲

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
遊戲名稱:無限恐怖1.39.6   

地圖類型:對戰

地圖語言:繁體     (簡體)請到論壇下載

玩家人數:1~9

地圖作者:楚軒

遊戲介紹:無止無盡的恐怖你要生存下來......

遊戲圖片:

個人建議初期多買保鑣還有!!!血統請再轉職後買不然會消失喔~

原論壇:http://bbs.uuu9.com/forumdisplay.php?fid=852

[無限恐怖]1.39.6繁體中文版.w3x

3.58 MB, 下載次數: 3368

[無限恐怖]1.39.6繁體中文版.rar

3.56 MB, 下載次數: 1159

評分

參與人數 1K Fun +3 收起 理由
s3927hk + 3 精品文章

查看全部評分

上一篇︰優化信長11.2bV015 之bug !!
下一篇︰超激鬥疾風傳V1.5正式版本
不符合格式者會先減二分,假若在一天時限內沒有修改至正確的格式,將會關帖處理
詳細請看http://www.kyofun.com/thread-774188-1-1.html
完成後請回覆
本人會將分數加回
有幾恐怖ar=.=?
好似好正咁
下戴來玩下
想知有幾恐怖?睇小說啦XD(雖然你半夜睇都唔覺恐怖...)

你買左血再轉既,會無左個技能姐
3圍既屬性點都係加左

同埋一開始隻英雄禁隨機轉職,3個屬性都有一隻隱藏英雄
一定要一開始隻英雄呀
買既人係轉唔到隱英
但楚軒正實左保鑣係冇用ga = =
有冇心靈技用?
個圖都ok好玩啦
個人唔太鍾意恐怖圖
支持你.......加油////岩岩下載..依家玩....玩完再比意見你.....

評分

參與人數 1K Fun -2 收起 理由
s3927hk -2 惡意灌水

查看全部評分

之前玩過,ok啦!!唔錯!!!

評分

參與人數 1K Fun -3 收起 理由
s3927hk -3 惡意灌水

查看全部評分

呢個圖好難玩
但係點先算係win??