熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

你 妳 知幾多間無煙機鋪?

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

大家黎講下你識幾多間禁煙機鋪丫...

我有個食煙個朋友同我講,,,

佢話佢唔鍾意d機鋪有煙,

點解呢?

食煙唔係為左D煙 煙住你隻眼咖MA

煙住隻眼仲點打機?

我又覺得幾有道理啵...

好似你打鼓咁,,,當你最集中打緊首歌,到尾段,有D煙飛過,咁岩影響左你 FULL唔到首歌-3-,,,

我諗都會幾無奈- -"

所以呢大家去多D無煙機鋪啦~~~+

我識GE無煙得幾間,,,你地都介紹下D無煙機鋪黎睇下啦,,,,,,,,

旺角 smart game
旺角 新之城   

銅鑼灣 金利文

尖沙咀 荷里活
尖沙咀 國際

筲箕灣 spacezone

...

......其他唔係好記得了= =可能太耐冇去,,諗唔到..

你地講下知道邊幾間丫= ="

遲d先做個總結...thx

------------------------------------------------------------------------------------------------------

而家張d無煙機鋪分類
再新增幾間無煙機鋪 ---資料來自網路

沙田區
FunZone - 新城市廣場第一期東京新幹線樓下

荃灣區
金禾 - 荃灣新城市中心4樓

悅來 - 荃灣悅來酒店地庫第3層

葵芳區
新基地 - 新都會地庫

銅鑼灣區
世貿 - 世貿中心5字樓

尖沙咀區
荷里活遊樂機 - 河內道
國際遊戲機  - 尖東加連威老道沿路入

旺角區
新之城GAMEZONE - 新之城地庫
Smart game - 新寶戲院對上
MK88 - 地鐵站e出口隔離剩過隧道

太子區
聯合 - 聯合廣場地下
遊戲世界 - 奧海城一期二樓

深水步區
GameZone  - 鴨寮街個面桂林街的7仔隔離

九龍灣區
virtual zone - 九龍灣德福商場 II 期6樓

筲箕灣區
spacezone - 愛蝶灣

鑽石山區
鑽石山荷里活 -  荷里活廣場3樓

北角區
北角 Game World - 北角馬寶道2-28號華匯中心1樓

大埔區
金源遊戲機中心 - 大埔廣福道

----------------------------------------------------------------------------------------

暫時係咁多,有待你地幫手
更新[/hr]- -"

記住...  以上係  無煙機鋪

更新於2008-12-30

評分

參與人數 1K Fun +10 收起 理由
cksam + 10 版主管理‥

查看全部評分

上一篇︰「澳門音樂機迷會」 12月20-21日交流行程
下一篇︰我的連線鬥地主ac
其實
我GE睇法有D唔同
D煙其實唔多遮到你隻眼
不過當大多唔食煙GE人去D煙鋪打
D人點煙可能係為左整咳你
我已經試過好幾次咁樣輸高達...
另外荃灣天天都算有煙吧...
雖然只係集中O係門口
原帖由 太陽仔2006 於 2008-12-29 01:03 發表
其實
我GE睇法有D唔同
D煙其實唔多遮到你隻眼
不過當大多唔食煙GE人去D煙鋪打
D人點煙可能係為左整咳你
我已經試過好幾次咁樣輸高達...
另外荃灣天天都算有煙吧...
雖然只係集中O係門口

等我更新下先-3-'

你仲有冇知邊幾間無煙呀-3-'

有就放上黎la-3-
有冇煙都冇所謂,,最緊要平冇咩人玩
鑽石山-荷里活廣場3f
得一間機鋪,唔知咩名
銅鑼灣GAMECYBER

大煙機鋪- -"
以我所知
gamezone大多無煙
至少我去過幾間gamezone都係無煙的
另外o係商場入面ge機鋪都唔會有煙
好似APM, 荷里活廣場, 荃灣panda hotel地庫
係咁多啦...
原帖由 太陽仔2006 於 2008-12-29 21:50 發表
以我所知
gamezone大多無煙
至少我去過幾間gamezone都係無煙的
另外o係商場入面ge機鋪都唔會有煙
好似APM, 荷里活廣場, 荃灣panda hotel地庫
係咁多啦...

可唔可以講下d名-3-"

gamezone其實有好多間都有煙....油x地la..  灣x仔 la-3- 都係有煙-3-
所以唔可以當一系列-3-'
game world of North Point is non-smoking area
原帖由 kkhkhk 於 2008-12-30 07:07 發表
game world of North Point is non-smoking area

ok ,我放上去先