熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[轉]超正守城地圖--僵屍島6.0 (內附膠烈原創攻略)

關閉 [複製鏈接]
掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
人數:6
講明先,呢隻僵屍島超好玩
但要玩好耐同好難破
冇耐性就唔好dl哦!
=====
一開始大家會有少量金錢
先搵一個金礦
之後係金礦附近起城(要近木同金礦)
起完之後大家先俾石頭人採金
另一方面係城到整奴(3隻同黎採金,開頭唔使用木)
出左第2隻奴個時石人跑去起箭塔
起夠9座(3x3),記住起好之後就整城牆!
呢個時候大家都夠錢升城,一邊升城一邊整軍營~
起奴採木同金(4金,5木)
城升好之後就整王祭出英,最好出王山(大劍都得)
出英個時升軍營(升到3lv就停手)
派英守住城
之後升城去lv3
一邊出狗仔(狗爪個個)
起埋魔(出回血,比例30隻狗仔:5隻回血,1隻英雄:3隻回血)
之後起商店,研究所(升唔升兵就睇自己)
儲錢幫英買裝~(等神秘店)
記住買番幾隻小強(神秘店)
打王就唔使驚,大家圍死佢地
30分出3混吉個時,大家士兵行開哂
三混吉係英,佢地殺士兵會升lv(出英同小強打)
三混吉1lv好好打(大家英有3X lv就易打好多)
最尾就攻上去!派士兵攻中間!!!打到中間得少少血佢會出番之前既王
出三混吉時就再走士兵
之後就打冰王,派士兵圍佢!(佢唔係英雄王)
殺完佢之後都冇咩士兵,大家隻英衝去爆中間既鬼屋!
之後就出食人屋,各位隻英而家要有1m血以上哦!(食人屋好勁= =係英王)
叫山王用衝打佢出中間(去冇人既地方打)
殺左佢就win架啦~
=====
英必買裝:
還魂,幡魂,天神下凡,魔甲
怪既好武:
電劍,F俠(俾最高lv既英)

(簡)殭屍島6.0.w3x

81.69 KB, 下載次數: 3297

上一篇︰△鬼泣_1.0 (新增隱英密碼)
下一篇︰!!
推文
點解無人回文架- . -
再推多推- -
成班友仔dl完唔回文架= =
Down黎睇下先!!!!!!!!
幾好玩wo 不過有小小煩
推文
點解無人回文架
thank for share

評分

參與人數 1K Fun -5 收起 理由
xszcdaqe -5 惡意灌水(萬用回覆類)

查看全部評分

雖個個圖好似好空咁
但真係好好玩!