熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[誠心誠意]求海賊王Icon!入來先講!

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我和一衆的好朋友做了一個海賊王對戰地圖
内容非常平均!很多fd玩過都話非常好玩
模組方面大部份也有了但我們還差[Icon:頭像]
我己盡我所能找了Icon六七個了
現在海賊王對戰地圖上所有的東西己做好了
只是没有海賊王頭像...
求海賊王的全人物[Icon:頭像]
我相信這個海賊王對戰地圖十分好玩!!!!!!!
朋友兄弟們請將你們有的海賊王頭像也分給我吧!!!!!
~~四海之内也是兄弟~~
我們齊來放棄人們自私的本性吧!!!!!

上一篇︰(新手原創)呼...弄了很久的模組....希望大大給點評語(重製栗田)
下一篇︰新手問題- -
如果我有海賊王icon,都會比你,希望咁多位WE的朋友,幫幫手,給海賊王icon,這兄弟吧!!
我都想要!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
用war3 viewer 把.jpg 64x64的圖片轉成.tga就行了
圖片方面, 可以在漫畫/同人圖中cut出來
開完war3 viewer然後怎様呢?
請高手敎路!
icon唔使求= =
自己整都得ga啦

用cut 相 ga 工具
cut你想要ga 相  變成 64x64 ga相
再轉成.tga or .BMP 檔
再用 war3 viewer 將 .tga or .BMP 檔  轉做 blp檔
最後匯入地圖就得...

p.s. 整icon 已經係最簡單,簡單過整觸發好多   如果都係唔識整好難做將好圖= =
       比心機 =]
1# y3114374
我有
唉...白痴..又要比唔岩...又唔睇下人地幾時問
09年既帖= =
笑左
比啲似LF2既圖
返回列表 快速回復 返回頂部