熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[新手求助] d人用外掛踢人,真係好*

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
d人用外掛踢人,真係好9
有冇人可以幫到我
種有,點解佢地可以用外掛踢人?

上一篇︰a_a搵人幫下手!!要mh
下一篇︰真的有必要堅持11.2B嗎?明明有跟11.2B近乎相同的地圖?
無人幫到你-.-
d 沒品人見到你勁的話便會踢你(好像只有場主才能踢)
因為有人整踢人外掛,咪有用踢人外掛
我都見過有人用外掛踢人
佢打左句   -udel      咁隻e達就唔見左   咩都冇留底....
同意3樓的人說  打-udel係 kick到既
打打下LTD 個傻仔話我冇起精靈彩木 話我新送我一程 踢左窩
特別提示:

請勿在本版區發表任何有關個別會員的品行問題~

一經發現,一律扣10經驗值另加一次警告,另屏蔽文章

禁止在本版發放任何關於信長的的貼,否則一律扣5經驗值

禁止在本版發放任何發洩性的文章,一經發現,一律扣10經驗值,另屏蔽文章

一切有關系統問題等貼必需附有圖片提供錯誤,否則按個別情況當灌水而言,一律扣分,按個別情況扣分!!!!!!!!
6# tomm1998
... HO似係咁刷= =
master god 屈.

首先, 這不是個別會員的問題(有好多人用嫁)
而且, 這是在求助多過發洩(see佢最尾的問句)
另外, 也有人分享不愉快經歷同個人感受

如果所有不愉快經歷同個人感受, 都話係發洩, 我x!
咁不如加多條, 唔比發表任何不愉快經歷, 我再x!

======================

我x!
我又黎分享不愉快經歷
有次玩螃蟹的故事, 玩小孩
場主話我camp山洞, 又話某人(媽媽)mh
之後, 首先係某人突然走左場, 而因為佢既走場令我好不爽(我x! 走場就咪玩人啦!)
突然我又lag左下, 你已經斷線
我x!

你明不明白, 比人搞到好似係我走場咁!!!

=======================

你敢話用踢人掛係個別會員的問題嗎?
http://hk.dictionary.yahoo.com/dictionary?p=個別
再查下個別既英文解釋, 你發現"個別"其實真係好"個別"!!
Think again, 踢人掛/其他掛, 係個別嗎?

=======================

我x!
以上全部是statement, x可以是x, u name it
唔洗理6樓講野 佢又唔係版主
6# tomm1998  
... HO似係咁刷= =
master god 屈.

首先, 這不是個別會員的問題(有好多人用嫁)
而且, 這是在求助多過發洩(see佢最尾的問句)
另外, 也有人分享不愉快經歷同個人感受

如果所有不愉快經歷同個 ...
hko2006 發表於 2011-8-14 08:59
比STUPID HKO2006發現左
話說你....
繁化個咩咩咩咩AVAST.......AVASTER...?????
進展成點@@
唔洗理6樓講野 佢又唔係版主
chongchan123 發表於 2011-8-14 09:35
請勿在本版區發表任何有關個別會員的品行問題~

一經發現,一律扣10經驗值另加一次警告,另屏蔽文章

禁止在本版發放任何關於信長的的貼,否則一律扣5經驗值

禁止在本版發放任何發洩性的文章,一經發現,一律扣10經 ...
chongchan123 發表於 2011-8-19 12:44

你真係開心到呢.....唉

返回列表 快速回復 返回頂部